Úno 272014
 

ples 21_2_14_1V pátek 21.2.2014 jsme uspořádali II. hasičský bál roku 2014. Místo bylo stejné jako u předchozích plesů, tedy restaurace U SLANINY, ovšem kapela, proti minulému bálu, byla jiná a to skupina POHODA. Toto vystoupení na našich bálech bylo od této kapely poslední, takže jsme se všichni těšili, jak se rozloučíme a jak si to s nima užijeme.

Počáteční rozjezd byl trošku vlažnější, ale nebylo to ze strany kapely, ale spíše dílem návštěvníků, kteří z počátku vypadali, že si přišli spíše „pokecat“, než si zatančit. Ale to byl jen první dojem. S přibývajícími minutami a hlavně s rostoucí hladinou alkoholu se rozjeli i ti stydlivější tanečníci, takže nakonec se parket zaplnil do posledního místečka. Tradiční bylo i malé překvapení, tentokrát to byla ukázka latinskoamerických a standardních tanců a samozřejmě i tombola, ze které si ti šťastnější mohli odnést pěknou cenu.  Než jsme se naděli, byly tu poslední tóny hudby a ples byl za námi.

Tímto bychom chtěli poděkovat kapele POHODA za ty roky, kdy na našich bálech rozdávali radost a libé tóny našim hostům a popřát jim do dalších let hodně zdraví, spokojených posluchačů a dobré nálady.

A pro ty, kterým se naše plesy líbí a hodlají nás svou návšťěvou poctít i příští rok tady máme slib, že se budeme snažit najít rovnocenou kapelu tak, aby opět bylo na našich bálech veselo.

ples 21_2_14_2ples 21_2_14_3

 Zanechat komentář

(vyžadováno)

(vyžadováno)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..