Zář 092018
 

V sobotu 8.9.2018 jsme hodlali uspořádat na našem areálu poslední letošní soutěž a to soutěž mladých hasičů zařazenou do Opavské ligy mladých hasičů. Již od rána se na areál začala sjíždět hasičská družstva mladších i starších žáků a celkem se prezentovalo 16 starších a 16 mladších kolektivů. Bohužel tak jak začala dorážet družstva, přišel k nám také déšť.

Naplánováno bylo provedení požárních útoků a také štafeta 4 x 60 metrů, kterou jsme připravili v areálu Mezivodek. Ještě kolem deváté hodiny, kdy měla soutěž oficiálně začít, se zdálo, že se počasí umoudří a proto se, za občasného mírného, ale někdy i silného deště,  na trať požárního útoku vydalo nejdříve družstvo našich nejmladších, přípravky, a poté i první kolektivy starších žáků.  Zároveň na Mezivodkách s tratí a deštěm bojovala družstva ve štafetě. Kolem 10 hodiny však začalo prště ještě intenzivněji a proto se vedoucí žákovských družstev dohodli, že soutěž bude zrušena, neboť děti byly promoklé a nechtěli jsme riskovat nemoc nebo zranění soutěžících. Snad nám příště počasí bude nakloněnější.

P.S. A jen pro zajímavost s odjezdem posledního družstva přestalo pršet a za hodinu již svítilo sluníčko jako uprostřed parného léta.

 

 Zanechat komentář

(vyžadováno)

(vyžadováno)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..