Čvn 262016
 

vet stitina 2016_1V sobotu 25.6.2016, za parného letního počasí, proběhlo 4. kolo letošního ročníku OLV hasičů okresu Opava, které zavítalo na Štítinu. Soutěžilo se dvoukolově, v prvním kole s dvanáctkou a v druhém s osmičkou, přičemž pro výsledné umístění se sčítaly časy obou kol. Jako každý rok na všechna družstva čekalo uprostřed trati okno, které muselo překonat 5 soutěžících z každého družstva. 

Naši chlapci na start prvního pokusu nastupovali s velkým odhodláním udržet popřední pozice v celkovém pořadí OLV, neboť nám dosud patřilo dělené 2-4 místo. Tomuto cíli jsme podřídili i přípravy, protože ve čtvrtek, před soutěží, jsme si záludné okno vyzkoušeli a mysleli jsme si, že víme jak tohoto strašáka zvládnout. Opak byl ale pravdou. Až k oknu vypadalo vše dobře, první proběhl proudař Milan, ale druhý proudař Radim se v okénku, i přes svou mladou a hubenou postavu trošku zasekl, což mělo za následek nejen jeho zdržení při následném roztahování hadic, ale i zdržení rozdělovače, který šel přes okno jako třetí a tudíž nebylo dopravní vedení nataženo tak jak mělo. Díky tomuto trvalo sestříknutí levého terče trošku déle a výsledný čas 37:99 nás po první kole zatlačil až na desáté, předposlední místo.

Ani v druhém kole jsme nějak nezazářili, tentokrát trošku zkolaboval přísun vody, takže jsme v tomto kole dosáhli až osmého času a stejná příčka nám patřili i v celkovém pořadí této soutěže. Nezbývá než doufat, že tímto jsme si vybrali nejhorší umístění v tomto ročníku OLV a už bude jen líp.

 vet stitina 2016_3vet stitina 2016_2

 Zanechat komentář

(vyžadováno)

(vyžadováno)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..