Bře 162015
 

P1000589V sobotu 14.3.2015 proběhl v prostorách velké tělocvičny ZŠ Kravaře 15. ročník hasičského turnaje hvězd. V loňském roce jsme turnaj pořádali společně s SDH Kouty, ale letos byl opět plně v naší režii. 

Rok 2014, tedy ročník předchozí byl pro naše družstvo velmi úspěšný, protože se nám turnaj podařilo vyhrát, takže jsme do zápasů nastupovali s odhodláním vítězství obhájit i když bylo všem jasné, že to bude velmi těžké. A když jsme viděli složení ostatních 4 družstev, které do tělocvičny dorazily, bylo nám jasné, že jsme věkově bezkonkurenčně nejstarší družstvo a naše plány na post nejvyšší se pomalu rozplývaly.

První zápas s SDH Kouty jsme vyhráli rozdílem jedné branky, a ujistili jsme se v tom, že na turnaji není lehký soupeř. A když jsme pak druhý zápas s hasiči Štítiny prohráli, pomalu jsme se smiřovali s myšlenkou, že letos to na zlato asi nebude. V předposledním našem zápase nás čekalo druhé družstvo hasičů z Koutů, reprezentující část „Močelník“ a vítězství 6:0 nás udrželo stále ve hře o post nejvyšší, ale musel by se stát malý zázrak, tedy muselo by zaváhat ve svém posledním vystoupení družstvo Štítiny. To by v případě vítězství mělo totiž stejně bodů jako my, ale lepší vzájemný zápas by je posunul na zlatou příčku. Ještě 10 sekund před závěrečným hvizdem hasiči ze Štítiny vyhrávali nad hasiči z Koutů, ale malá nepozornost v závěru zápasu způsobila, že se kuťakům podařilo vyrovnat a naše družstvo tím dostalo jedinečnou šanci na vítězství v celém turnaji. Museli jsme ale vyhrát ještě poslední zápas s mladíky z Bohuslavic, ale to se nám nakonec podařilo a rekordním vítězstvím 11:1 jsme získali v turnaji nejvíce bodů a tedy i zlaté medaile. Remíza chlapců z Koutů jim pomohla obsadit 2 místo a již výše uvedená nepozornost v obraně odsunula kluky ze Štítiny na 3 příčku.

I přesto vypadali všichni účastníci turnaje spokojeni a doufáme, že i příští rok se na palubovce sejdeme k lítým bojům.fotbal 2015

tabulka fotbal 2015

 Zanechat komentář

(vyžadováno)

(vyžadováno)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..