Zář 042022
 

Sedmé, předposlední kolo, Okresní ligy veteránu okresu Opava, zavítalo v pátek 2.9.2022 do Kyjovic, na tradiční noční soutěž.  Tentokrát se na start postavilo 11.  družstev v mužské katerogii a opět jedno družstvo v kategorii žen.  Rozdíl oproti většině jinou veteránských soutěží je, že do celkových výsledků se počítá lepší čas ze dvou kol, které závodníci musí absolvovat.

V prvním kole dosáhli nejrychlejšího času 53,29 s. kluci ze Štítiny a jak se později ukázalo, byl to nejrychlejší čas celé soutěže a kluci si tak odvezli pohár za vítězství.  Druhý nejrychlejší čas v prvním kole dosáhli hasiči z Kobeřic a těm čas 55,22 s. stačil na druhé místo.  Většina dalších týmů se rozjela až v druhém kole a díky zlepšení oproti kolu prvním se tak Těškovice vyšvihly na bronzovou příčku, s časem 56,51. Čtvrtá, tedy bramborová medaile pak patřila našim, kravařským, klukům, kteří trať zdolali v čase 57,66 s.

Výsledky této soutěže tedy před posledním kolem, které proběhne 17.9.2022 v Malých Hošticích,  zamíchaly pořadím zejména na třetím místě, protože před výše uvedeným posledním kolem vedou kluci z Kobeřic s 75 body, před Štitinou s 67 body, Kravařemi s 59 body, Štěpánkovicemi s 58 body a Kylešovicemi s 54 body.

 Zanechat komentář

(vyžadováno)

(vyžadováno)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..