Bře 062010
 

První březnová sobota patřila tradici v našem sboru, již 10. Ročníku halového fotbalového turnaje hvězd, na který zveme hasiče z okolních sborů. Letos se nás sešlo 9 družstev, z nichž 3 byly z našeho sboru (dorost, muži a Kravaře A1 – což byl název pro družstvo pořadatelů). Měli jsme co napravovat, protože v loňském roce naše jediné zúčastněné družstvo skončilo na krásném šestém, bohužel posledním místě. A i letos to nebylo jednoduché, protože jsme zjistili, že konkurence stále roste a pořádající chlapci navíc zjistili, že pomalu ale jistě stárnou a těm mladším již moc nestačí. Proto se také rozhodli letošním rokem s pořadatelstvím skončit a předat tuto pochodeň mužům – jen doufáme, že plamen pochodně nenechají uhasit a na příští ročník, který zorganizují, pozvou i své starší kamarády.

A jaké byly výsledky? O pořadí na prvním místě, při rovnosti bodů 20, rozhodovalo skóre, které měli lepší kluci z HZS Opava, kteří tak celý turnaj vyhráli před SDH Pustá Polom. A bronz si odvezli hasiči ze Slatiny. Naši „staří“ s názvem A1, i díky bezbrankové remíze s muži SDH Kravaře, obsadili páté místo, což bylo po loňském debaklu krásné umístění, za což zaslouženě získali titul „SKOKAN ROKU“. Naši muži tak skončili sedmí a naše budoucnou, družstvo dorostu, s třemi body obsadilo deváté místo (viz. tabulka).
I letos byl vyhlášen, respektive z rozstřelů vyšel, nejlepší brankář – LUkáš Popp ze Slatiny a nejlepší střelec – Zbyněk Tvrdý z HZS Opava

‚Pořadí‘ ‚Družstvo‘ ‚Bodů‘ ‚Skóre‘
1. HZS Opava 20 17:2
2. SDH Pustá Polom 20 15:3
3. SDH Slatina 12 4:2
4. SDH Štítina 12 9:7
5. SDH Kravaře A1 11 7:5
6. AS-MY 10 10:7
7. SDH Kravaře muži 6 5:9
8. SDH Bobrovníky 5 4:12
9. SDH Kravaře dorost 3 3:27

 Zanechat komentář

(vyžadováno)

(vyžadováno)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..