Hasičské bály

 Publikoval dne 1.2.2005  Přidat komentáře
Úno 012005
 

Leden 2005 byl v činnosti našeho hasičského sboru ve znamení plesového veselí.

Nejprve jsme dne 14.1.2005 uspořádali v sále restaurace Slanina již tradiční hasičský bál pro dospělé. Vyprodaný sál čekala nejen bohatá tombola, ale také skupina Compromis, která se starala o hudební produkci. Bonbónkem pak bylo vystoupení skupiny aerobiku z Opavy, která nám předvedla své umění.

Za dva dny později, na stejném místě, uspořádal pak náš sbor, ve spolupráci s Domem dětí a mládeže v Kravařích, dětský maškarní bál. Akci s oficiálním začátkem v 14.00 hodin navštívilo více jak 160 dospělých a nepřeberné množství různých masek. Pro děti a rodiče byla připravena spousta tanečních a pohybových soutěží odměňovaných sladkými cenami včetně vyhlášení nejlepší masky. Vyvrcholením večera pak byla tombola, která snad potěšila všechny výherce. Největší odměnou pro nás byly spokojené výrazy masek.

No a do třetice proběhl opět bál pro dospělé, tentokrát v Buly Centru v Koutech a to dne 4.2.2005. Poprvé nám hrálo quarteto DŠB, tedy Dlouhý, Široký a Bystrozraký a skutečně to bylo jako z pohádky. Všude samá princezna či královna, občas nějaký chlap s drakem, kolem dokola prostřené stoly plné jídel a ta královská tombola – no radost pohledět. A pro oko všech královských hostů bylo připraveno i taneční vystoupení spojené s přehlídkou oblečení ze sekáče, který nám představila taneční skupina pod vedením slečny Silvie Pavlíkové.

 

 Zanechat komentář

(vyžadováno)

(vyžadováno)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..